• Branding
  • Logo ontwerp
Bontastisch events

𝐁𝐨𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 ⇢ 𝐖𝐚 𝐢𝐬 𝐝𝐚 ?

𝐁𝐨𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 is een nieuw concept dat zich toespitst op de lokale handelaars en inwoners van Bonheiden ( en Rijmenam ).

Het is de kans om de inwoners te laten kiezen voor lokale economie, want 𝐁𝐨𝐧𝐡𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐟𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡.
Bovendien is dit een uitstekende gelegenheid om te socialiseren en duurzame relaties op te bouwen met lokale handelaars en inwoners van Bonheiden en Rijmenam.
Gewoonweg ongelooflijk veel plezier te hebben is de boodschap.

𝐁𝐨𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 haalt de lentekriebels naar Bonheiden.
Pluk de dag en geniet van een vernieuwd concept 𝐤𝐨𝐫𝐭 𝐛𝐢𝐣 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬, 𝐢𝐧 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐫𝐩.

Laten wij samen de bloemetjes buiten zetten. Doe mee aan 𝐁𝐨𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡. Word 𝐁𝐨𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡.

𝘔𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦𝘶𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘮𝘦𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘉𝘰𝘯𝘩𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯.

Deel op :

awe
some

7

People love us

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.