WIE ZIJN WE


Wij, Webclix, gevestigd te Bonheiden, zijn een fullservice marketingbureau gespecialiseerd in digitale oplossingen zoals op maat gemaakte websites, webshops en online campagnes die de online zichtbaarheid van jou bedrijf vergroten. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, maar ervaren pros in media met een marktbenadering vanuit de KMOs. We fuseren innovatie, talent en technologie met creativiteit en een beetje plezier.

 WAT DOEN WE?


Kies voor een digitale aanwezigheid op maat. Wij zijn een van diegenen die houden van wat ze doen. Webontwikkeling, webshops, natuurlijke referentiëring (SEO), betalende referentiëringcampagne - SEA / Google Adwords, branding / rebranding – van al deze dingen krijgen wij honger van.

 DIGITALE OPLOSSING OP MAAT


Webclix helpt je bij de digitale ontwikkeling van jouw onderneming. Wie de aanmaak of overname van een website aan ons team toevertrouwt, kan rekenen op alle diensten die onmisbaar zijn voor een geslaagde online communicatie. We bieden een breed gamma aan moderne, digitale oplossingen die voldoen aan alle noden van onze klanten. Daarnaast ontwikkelen we krachtige en gebruiksvriendelijke tools.

 BEREIK DE KLANTEN EN DOELGROEPEN DIE JE WILT


De wereld van online communicatie is constant in beweging. Beschik je over een mooie en moderne website, maar wens je ze meer in de kijker te plaatsen? Wil je jouw onderneming tussen de eerste zoekresultaten zien verschijnen als internetgebruikers een zoekopdracht invoeren? Aan de hand van gerichte campagnes op Google neemt het aantal unieke bezoekers op jouw website sterk toe. Webclix legt samen met jou een doelgroep vast, net als de aangewezen manier om die te bereiken.

 ONZE KLANTEN STAAN CENTRAAL


We bieden de beste kwaliteit maatwerk voor onze klanten en doen er alles aan om te verzekeren dat ze voor onze klanten produceren. Het contact met onze klanten is onze prioriteit, wij proberen ons te individualiseren van de concurrentie door een goed contact en een goede service te leveren aan onze klanten.

 TRANSPARANTE SAMENWERKING


Webclix wil kleine en middelgrote ondernemingen wegwijs maken in de digitale wereld van vandaag en hen helpen om te groeien. Omdat de digitale wereld constant aan het veranderen is, willen wij deze last ook van jou schouders nemen om het totaal pakket aan te kunnen bieden. Onze focus ligt ook op een transparante samenwerking.

EXPAND YOUR HORIZONS

 

 

 

THINK OUT of THE BOX

EXPLORE OURS

 

 

WE MAKE IT CLEAR & MEANINGFUL
WE SHOW FACTS

IT'S ALL HERE

 

 

WE ARE HUNGRY
TO DEVELOP QUALITY & ORIGINALITY

IT'S ONLY HERE

 

 

TOLD YOU SO,
SINCERRELY YOUR INTUITION

1 HOE MAKEN WIJ VOOR JOU HET VERSCHIL

Met een portefeuille van veelzijdige websites schonken vele klanten ons het vertrouwen om hun bedrijf online beter zichtbaar te maken, waardoor hun bedrijf kan blijven groeien. Of het zij met webdesign, SEO, SEA, social media marketing, branding of rebranding, we hebben alle tools in huis voor succesvolle strategieën. De mogelijkheden zijn eindeloos.

1

2 VEROVER KLANTEN MET SPRANKELENDE CONTENT

Geslaagde communicatie staat en valt met de stijl en inhoud van jouw teksten. Wat heb je aan vele bezoekers op jouw website als jouw teksten niemand tot kopen aanzet? Het doel van copywriting is om door middel van een goed geschreven tekst iemand tot actie aan te zetten. Jouw website vertelt uw eigen unieke verhaal. Verhoog jouw verkoopcijfers met sprankelende bedrijfsteksten die jouw boodschap duidelijk en overtuigend overbrengen.
Maak het uniek. Maak het specifiek. Maak het relevant.

2

3 ONZE MISIE

Onze uitgangspunt is dat je je als ondernemer moet kunnen richten op de vak van jouw bedrijf zonder je zorgen te maken over het technisch onderhoud. Een eerste indruk geef je maar één keer. De vormgeving en de visuele identiteit vormen voor een belangrijk onderdeel het gezicht van jouw bedrijf. Een professioneel logo of een volledige huisstijl zorgt ervoor dat jouw bedrijf, producten of diensten, vertrouwen uitstralen.

3

Kenneth
Marchant

Zaakvoerder
Kenneth Marchant | Webclix - Webdesign & Google Advertising

Andreea
Ilië

CEO - Project management
Andreea Ilië | Webclix - Webdesign & Google Advertising

Maxime
DM

Full-stack - webdeveloper
Maxime DM | Webclix - Webdesign & Google Advertising

awe
some

11

People love us

Basisschool Wonderwoud

01. Ook voor jullie een ontzettend deugddoende vakantie gewenst en DIKKE DANKEJEWEL voor de samenwerking !! 02. BTW ... ik krijg wel héél veel positieve reacties omtrent de website !! 03. Met deze ook een complimentje voor jou ... vandaag kreeg ik telefoon van een Mevrouw, die voor de EU in Afrika werkt of ze haar 3 kinderen bij ons kon inschrijven vanaf 1/9/2018. Ze vertelde dat ze van mening was dat haar kinderen naar de Europse school zouden gaan totdat ze bij het googlen naar scholen in Brussel op onze website kwam. Ze vond hem héél mooi qua vormgeving en ook onze visie en heeft besloten op die basis. Vandaar dat ik jou dit compliment ook graag wou toesturen ! Dankjewel voor de fijne samenwerking ! 04. Ik wou je toch laten weten, na een 3-tal jaar krijgen we nog altijd positieve reacties op onze website van buitenstaanders :)

Huisartsen De Mijlstraat

Hallo Andrea, Ziet er heel goed uit! Verder mag de website van ons zeker online!

Huisartsen De Mijlstraat

Beste Andrea, Wij vinden logo 6 persoonlijk het mooist! (Ze zijn allemaal heel goed gemaakt, maar 6 heeft iets extra vinden wij!)

Brasserie De Seats

De site is dik in orde ! Het gaat me in de toekomst wel lukken om hier nog boeiendere beelden met tekst te plaatsen Alvast bedankt Andrea voor de inspiratie !!

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.